Отворен 20. Међународни карате турнир „Бања Лука Опен” (ФОТО)

Г.С.
Међународни карате турнир „Бања Лука Опен”
Foto: Велибор Трипић | Међународни карате турнир „Бања Лука Опен”

БАЊАЛУКА - Данас је у Бањалуци отворен 20. Међународни карате турнир "Бања Лука Опен” на коме учествује 700 такмичара из Републике Српске, земаља региона и Европе.

Карате клуб "Синђелић” је овогодишњи организатор турнира, на чијем отварању је присуствовао већи број број познатих личности из јавног живота Српске.

„Ријеч је о престижном карате спектаклу који ће ове године по прелиминарним информацијама окупити такмичаре из чак седам земаља Европе. Бања Лука Опен је међународни карате турнир који се 20 година уназад организује у нашој Бањалуци и као такав један је од најважнијих догађаја као и најмасовнијих у нашој држави али и ширем региону. На догађају су заступљене све узрасне и тежинске категорије у катама и борбама”, рекао је Данијел Перић, менаџер карате клуба Синђелић.

Перић је додао да ове године имају велику подршку привредника и привредних субјеката из Бањалуке и региона.

 

Међу присутним на отварању је био и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

 - Честитам организаторима, Карате клубу „Синђелић” и предсједнику клуба Ненаду Бодирожи и Мирољубу Кременовићу на одлично организованом догаћају који је окупио велики број такмичара из земље и региона, истакао је градоначелник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана