Мајдов има специјалну поруку након освајања сребра

Дарко Драгичевић
Мајдов има специјалну поруку након освајања сребра

АБУ ДАБИ – Немања Мајдов је наставио сјајан низ резултата на великим такмичењима.

Освојио  је сребро на Свјетском првенству  у АБу Дабију и тако употпунио своју колекцију медаља на  највећим такмичењима.

Наиме Мајдов  је освојио трећу медаљу на Свјетским првенствима. 

- Изгледа нереално, али хвала Богу да смо успјели испунити наше снове у овом спорту. Ово је трећа медаља и сад смо употпунили колецију јер након злата и бронзе имамо и сребро. Тежак дан свакако, пет мечева у дану, четврти викенд за редом да се боримо, вјеровали смо у наш успјех . И још увијек мислим да нисам 100% спреман, али смо извукли максимум са овим чиме тренутно располажемо и замало опет потукли цијелу планету.  Златни бод у продужецима у финалу нас је дијелио до наше друге свјетске титуле. Џудо је такав спорт гдје немаш право ни на једну грешку и гдје нема фаворита и свако може побједити свакога у том једном дану - поручио је мајдов

Он се остврнуо на све проблеме које је имао токо године.

- Имао сам тежак почетак године, двије повреде кољена, оперативни захват, опоравак, дизање форме са нуле, потребни мецеви са полуспремом...процес.  И ту смо гдје смо. Настављамо даље. Хвала мом оцу и тренеру Љубиши Мајдову који ме је водио кроз све битке. Хвала мојој дивној пордици, супрузи, мајци, брату, мом великом клубу ЈК Црвена звезда и мојим дугогодишњим спонзорима и партнерима што ме прате и подржавају кроз каријеру. Велико хвала мом тиму и браћи са којима се спремам из џудо клуба Рандоти. Живјела Српска и Србија – написао је Мајдов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана