Горан Гајовић: Волио бих да останем у Игокеи

Милан Зубовић
Горан Гајовић: Волио бих да останем у Игокеи

Бањалука - Управа Кошаркашког клуба Игокеа овог љета кренуће у комплетно реновирање екипе за искушења у Јадранској лиги која их очекују од идуће јесени.

Како су истакли у табору Александровчана, жеља им је да доведу младе играче на које ће моћи рачунати и наредних сезона, али ће задржати и неколико, условно речено, старијих играча који су прошле сезоне играли за овај клуб. Једна од жеља је и бек Горан Гајовић, који је са "игосима" посљедње двије сезоне освојио двије титуле шампиона БиХ.

- Имам жељу да и сљедеће сезоне браним боје Игокее и да наставимо са освајањем трофеја. Још са мном нико није контактирао, а уколико управа и тренер процијене да сам им потребан и јаве се да продужимо сарадњу, сигурно је да ћемо разговарати. Ипак, у Игокеи сам освојио најважније трофеје и овај клуб сматрам својим, тако да бих желио остати и даље - изјавио је Гајовић, који се тренутно налази на припремама Б репрезентације Црне Горе.

Једна од идеја била је организовање пробних тренинга на којима би процијенили да ли је неки кошаркаш за екипу.

- Наредних дана требало би да имамо пробне тренинге, али се ту суочавамо са проблемима пошто мало бољи играчи нису заинтересовани да долазе на пробе, док поједини који би дошли немају квалитет потребан за Јадранску лигу. Од завршетка сезоне нисмо сједили скрштених руку већ смо пратили поједине играче и имамо списак оних који су нам интересантни. У овом тренутку не могу говорити о конкретним именима и о њима ће коначну одлуку донијети тренер Влада Јовановић и управа клуба - изјавио је помоћни тренер Милутин Латинчић.

Припреме

Тренер Јовановић тренутно се налази на Златибору са репрезентацијом Црне Горе у којој је помоћник селектору Луки Павићевићу. Припреме за идућу сезону Јадранске лиге Игокеа ће започети средином августа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана