Бекам и званично власник клуба

Агенције
Бекам и званично власник клуба

Као што се најављује већ неко вријеме, Дејвид Бекам покренуће свој клуб у MLS лиги, и то у Мајамију.

Бекам, који је играо за Лос Анђелес Галакси од 2007. до 2012. године, заједно са комесаром MLS лиге Доном Гарбером саопштио је договор, али још није познато када ће стадион бити изграђен и када ће се Мајами прикључити лиги.

"Цијенимо све што је Дејвид урадио као играч, он је амбасадор и глобална икона која је помогла MLS лиги да се развије. Одушевљени смо што ће он бити власник и радујемо се што ћемо му помоћи", казао је Гарбер.

Бекам је рекао да не очекује никакву помоћ града.

"Желим да направим клуб који ће мени представљати заиста много. Радио сам много током цијеле каријере и наставићу да радим за овај град. Знам да је овај град спреман за фудбал и да ће овај пројекат бити успјешан. Не желимо никакву помоћ од града. Клуб емо финансирати сами. Направићемо и стадион сами. Имамо много занимљивих људи који желе да инвестирају у клуб. Биће ту мнго више лијепих тренутака, него оних тешких", рекао је Бекс и додао:

"Желимо да доведемо неке од најбољих играча у Мајами. Срећан сам јер су велики играчи већ заинтересовани за прелазак. Ово је велики пројекат".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана