Није га спријечио ни повријеђени играч: Месијева мајсторија залудила свијет (ВИДЕО)

ГС
Није га спријечио ни повријеђени играч: Месијева мајсторија залудила свијет (ВИДЕО)

Аргентински фудбалер Лајонел Меси (36) на отварању сезоне МЛС-а сјајном партијом водио је Интер Миами да побједе резултатом 2:0 над Реал Салт Лејком.

За Бекамов клуб дебитовао је и Месијев пријатељ Луис Суарез, а управо су двојица бивших саиграча из Барцелоне одиграли акцију након које је Диего Гомез постигао други гол Мајамија.

Меси је већ у шестој минути изазвао овације када се двојице противника ријешио тако што је једном гурнуо лопту кроз ноге, а потом је у новој акцији намјестио први гол сезоне у МЛС-у.

Хит на друштвеним мрежама постао је његов наредни мајсторски потез када је пред крај првог полувремена у налету с десне стране прошао противника и кренуо према средини.

Међутим, на ивици шеснаестерца наишао је на противничког играча који се повријеђен превијао на трави, а онда је услиједила Месијева магија.

Повријеђеног противника је прошао тако што га је пребацио поткопаном лоптом, потом се ријешио још једног ривала, али му је онда трећи ушао у шут.

Посљедњи велики потез Меси је извео на крају сусрета када је у дугом трку донио лопту у опасну зону одбијајући налете противнике те онда додао Суарезу који је потом асистирао за гол.

Beautiful linkup between Messi, Suarez and Gomez to double the lead! pic.twitter.com/vaBtQki3bY

— Leo Messi Fan Club (@WeAreMessi) February 22, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана