Фудбалер Атлетик Билбаоа играо с комадом стакла у стопалу двије године

Г.С.
Фудбалер Атлетик Билбаоа играо с комадом стакла у стопалу двије године

Фудбалер Атлетик Билбаоа Инаки Вилиамс несвјесно је играо двије године с комадом стакла од два центиметра у лијевој нози, открио је његов тренер Ернесто Валверде.

Вилиамс је током седмице подвргнут је операцији стопала у уторак због бола који је осјећао, а тад су љекари открили комад стакла у његовом табану.

Он је током седмице подвргнут је операцији стопала у уторак због бола који је осјећао, а тад су љекари открили комад стакла у његовом табану, преноси Кликс.

Током конференције за новинаре у петак, тренер Баскијаца Ернесто Валверде рекао је да му је његов играч дозволио да исприча причу јер је “вриједна причања”.

Вилиамс је на свом Инстаграм сторију објавио фотографију на којој се види комад стакла који је уклоњен послије операције, а још невјероватније је да је овај сјајни играч одиграо 251 узастопну утакмице у Ла Лиги без изостанка и тако поставио рекорд у шпанском ногомету.

Прве сезоне је постигао 14 голова у 39 наступа у свим такмичењима, те је помогао Атлетику да освоји Куп Шпаније, њихов први трофеј након 40 година.

из Билбаа да освоји финале Купа краља против РЦД Мајорке заједно са својим млађим братом, Ником Вилијамсом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана