Путник током лета покушао да отвори врата, авион хитно приземљен

АТВ
Путник током лета покушао да отвори врата, авион хитно приземљен

На лету "EasyJet-a" избио је хаос након што је пијани путник покушао да отвори врата док је авион био у ваздуху.

Полиција је чекала на писти аеродрома Аликанте у Шпанији и ухапсила 28-годишњака који је био толико пијан да није схватио да је летјелица још увијек у ваздуху.

Остали путници су помогли посади тако што су разјареног мушкарца обуздали током туче у којој је угрозио безбједност лета.

Према извјештајима, путник је већ био пијан када је ушао у авион, али му се стање "погоршало током лета". Ситуација је ескалирала када се потукао са другим путницима након што их је вријеђао. Покушао је да удари члана особља али су онда сви присутни покушали да зауставе хаос.

У јеку туче, пијани мушкарац је покушао да отвори врата авиона да би изашао, а да није био свјестан да су у току лета, а затим је покушао да приступи пилотској кабини.

Како наводе локални медији, капетан је контактирао контролни торањ Аликантеа да их упозори да на лету имају пијаног путника, којег су морали да имобилизирају због угрожавања безбједности у неколико наврата.

По слијетању авиона, пијани мушкарац је ухапшен.

Аеродром Аликанте је један од оних који региструју највише сукоба са путницима. Само прошле године било је 184 притужби - испред је била само Тенерифе Сур-Реина Софија, са 189.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана