Провјерите датум рођења: Пливаћете у новцу и љубави ако сте "одабрани"

ГС
Провјерите датум рођења: Пливаћете у новцу и љубави ако сте "одабрани"

Нумеролози верују да бројеви посједују јединствену моћ и симболику. Посебно важни су бројеви који се појављују у датуму рођења, јер се сматрају кључним за откривање судбине и дубље спознаје о личном карактеру и животном путу

Ево кључних бројева у нумерологији и њихових карактеристика које ће бити пресудне за срећу у 2024. години.

Број 9

Особе рођене са бројем 9 у свом датуму рођења често се описују као одговорне, савесне, озбиљне и поуздане. Они не избјегавају тешке задатке и посвећени су њиховом сигурном ријешавању. Људи често траже њихове савете и помоћ, а они су спремни да помогну.

Ови појединци уживају у бриљантној пословној репутацији и способни су да створе значајно богатство својим радом. Чини се да нема изазова који може да их обесхрабри, и свака неуспешна ситуација им је као драгоцено искуство за учење. Они су способни да извуку корист чак и из сопствених грешака, а препреке на њиховом путу их само још више подстичу да остваре своје циљеве.

Број 17

Означава мудрост и разум, често доминира над емоционалним аспектима живота. Особе рођене с овим бројем имају тенденцију да буду срећне и срећа је често њихов пратилац. Воле читање и стално учење нових ствари те повезују свој живот с интелектуалном активношћу. Имају изражен потенцијал у науци и проналасцима. Ови појединци воле самоћу и често су перфекционисти. Неке од њихових негативних карактеристика укључују тајанственост, страст за дебатом, сарказам, склоност изолацији, тврдоглавост и раздражљивост.

Број 23

Има изузетно снажну енергетску компоненту, посебно због присуства броја 11 у њему. Особе рођене с бројем 23 често бирају пут унутрашњег развоја и милосрђа већ од детињства. Материјалне ствари су им мање важне, фокусирају се на духовни развој. Посебно су свесни снаге речи и пажљиво разматрају своје изјаве, никада не дају бескорисне савете.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана