Бескућник освојио на лутрији, али су му истекли документи

ГС
Бескућник освојио на лутрији, али су му истекли документи

СЕНИГАЛИЈА - Италијанском бескућнику који је прошли мјесец на лутрији освојио 37.000 евра, али листић није успио уновчити јер је имао застарјеле документе, власти су на крају ипак изашле у сусрет, омогућивши му да добије новце, објавили су италијански медији.

Ђанлуиђи, познатији по надимку Касано прво није могао уновчити листић јер није посједовао здравствену картицу, а и његов порески број је истекао.

Како преноси италијански лист "ЦоCorriere Adriatico", након мјесец дана бирократских компликација званичници су прошли петак казали да може подићи новце.

"Да бисте наплатили добитак требате здравствену, али ја је немам. Имам само стари порески број који је неважећи", рекао је Ђанлуиђи, додавши да ће освојеним новцем располагати сам и да и даље жели остати "невидљив".

Касано је 24. октобра остварио премију на лоту 4+1, за листић уплативши 1.5 евро. 

Ђанлуиђи је поријеклом из Апулије. Они који га познају у његову родноме мјесту Сенигалији, љетовалишту у покрајини Марке, надјенули су му надимак "Касано" по бившем нападачу Роме и Италије Антонију Касану, рођеном у граду Барију.

Прича о срећи доспјела је на насловнице италијанских листова и портала, наводи "24Сата". 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана