Преминуо чувени комичар Пол О'Грејди

ГС
Foto: Агенције

ТВ звезда и комичар Пол О'Грејди преминуо је у 67. години, рекао је његов партнер Андре Портасио.

Водитељ, који је рођен у Мерсисајду, водио је бројне игре, укључујући "Blankety Blank" касних '90-их. Његова каријера трајала је више од 30 година, током којих је био домаћин емисије"Paul O'Grady Show", "Blind Date" и "For The Love Of Dogs".

Такође је наступао у ТВ емисијама као што су Dr Who и Holby City.

"Са великом тугом вас обавјештавам да је Пол неочекивано, али мирно преминуо јуче увече. Тражимо, у овом тешком тренутку, да, док славите његов живот, поштујете и нашу приватност док се помиримо са овим губитком. Веома ће недостајати његовим најмилијима, пријатељима, породици, животињама и свима онима који су уживали у његовом хумору, духовитости и саосјећању. Знам да би желио да ти се захвалим за сву љубав коју си му показао током година", навео је Андре Портасио, који је био у браку са Полом О'Грејдијем од 2007. године.

О'Грејди иза себе оставља и ћерку Шерон, коју је са блиском пријатељицом Дајан Јансен добио 1974. године, као и двоје унучади.

Такође је једном био ожењен португалском манекенком Терезом Фернандес.

Како је рекао, то је био "брак из интереса", наводно да би спријечио њену депортацију. Касније су се развели 2005. године, пише Скај Њуз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана