Отац јој је оставио 7 милиона евра: Постоји само један услов који треба да испуни, а она тврди да то не може да уради

ГС
Foto: Илустрација

Клер Браун, 26-годишња Аустралијанка из Сиднеја, лако би могла да обогати свој рачун за 12 милиона аустралијских долара, што је око седам милина евра.

Он је преминуо у јануару, а у тестаменту је нагласио да ће Клер имати некретнину вриједну 12 милиона долара ако испуни два његова услова, ако нађе посао и ако смисли начин да допринесе друштву.

Незапослена Клер је, међутим, рекла да се то неће десити, али је ипак замолила породицу да јој испоручи оно што вјерује да јој припада.

Клер тренутно живи са супругом  једногодишњом ћерком, прима социјалну помоћ, а објаснила је да не може да има посао јер пати од АДХД-а, поремећаја хиперактивности и поремећаја пажње, и тврди да пати од високо функционалног аутизма.

Послодавци нису спремни да дају шансу таквима као што сам ја”, рекла је између осталог, а занимљиво је да је у њену одбрану стала и свекрва. Она је, пак, рекла да људи не толеришу Клер зато што је геј, а чини се да ће коначну ријеч дати суд. Наиме, ова Аустралијанка ће покушати да оспори услове које јој намеће тестамент, пише Жена Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана