Ко је жена у жутом која је испред Кејт њежно додирнула принца Вилијама VIDEO

Г.С.
Ко је жена у жутом која је испред Кејт њежно додирнула принца Вилијама VIDEO

Ово је тренутак када је војвоткиња од Единбурга ставила руку на раме принца Вилијама у знак подршке након појављивања на балкону Бакингемске палате током јучерашњег "Trooping the Colour", годишњег краљевског догађај који се одржава посљедњих 260 година, дан када се слави рођендан владајућег монарха у Великој Британији.

Ово је међу ријетким дешавањима када се окупљају сви чланови краљевске породице, а њихово појављивање на балкону палате је један од најишчекиванијих елемената тог дана.

Видјети их све заједно, и старије и млађе чланове краљевске породице како се налазе на једном мјесту, наглашава њихове везе и односе између њих, а ни јуче није било много д ругачије. Нарочито када су фотографи забележили блиски тренутак између принца од Велса (41) и војвоткиње од Единбурга (59), како преноси "Daily Mail".

Док су се чланови краљевске породице враћали у Бакингемску палату након што су се појавили на балкону, Софи (у јарко жутој хаљини од Беулах Лондон и са шеширом Џејн Тејлор) ухваћена је оком објектива како нежно ставља руку на Вилијамово раме, чиме је свима присутнима било јасно колико јој је драг будући краљ.

Вилијам је провео посљедњих неколико мјесеци покривајући неке од очевих дужности, док се краљ лијечи од рака. Паралелно подржава своју супругу Кејт Мидлтон, такође обољелу од рака као и краљ, а чије лијечење је у току.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана