Вучић:Наставићемо да се боримо

Танјуг
Вучић:Наставићемо да се боримо

ЊУЈОРК - Наставићемо да се боримо за Србију, да идемо уздигнуте главе, без обзира на то што су покушали силом да нас понизе, поручио је данас предсједник Србије Александар Вучић из Њујорка, гдје ће сутра представљати Србију на сједници Савјета безбједности Уједињених нација.

-Наставићемо да се боримо за Србију, за наш народ, за животе и будућност наше деце, да идемо уздигнуте главе без обзира на то што су покушали силом да нас понизе - написао је предсједник Србије на Инстаграм налогу avucic.

Вучић је стигао у Њујорк, где ће у понедјељак представљати Србију на сједници Савјета безбједности Уједињених нација, на којој ће бити представљен редовни шестомјесечни извјештај генералног секретара УН-а Антонија Гутереша о раду УНМИК-а. Вучић ће током боравка у Њујорку обавити и низ консултација са представницима земаља чланица УН, како би објаснио позицију Србије у вези са најављеном резолуцијом о Сребреници. Вучић је, уочи пута у Њујорк, изјавио да ће доношење такве резолуције додатно нарушити односе у региону и да ће се Србија свом снагом борити против усвајања резолуције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана