Вучић у љетниковцу на вечери политичких лидера из БиХ и региона

ГС
Вучић у љетниковцу на вечери политичких лидера из БиХ и региона

У љетниковцу код Мостара организована је вечера лидера из БиХ и региона.

Вечера је била затворена за јавност, а како се може видјети на фотографијама њој су присуствовали предсједник Србије, Александар Вучић, предсједавајућа Савјета министара БиХ, Борјана Кришто, допредсједавајући Дома народа ПС БиХ, Драган Човић, премијер ФБиХ, Нермин Никшић, премијер Републике Српске, Радован Вишковић, предсједник Републике Српске, Милорад Додик, предсједница ФБиХ Лидија Брадара, шеф делегације ЕУ у БиХ, Јохан Сатлер, специјални изасланик за дијалог Косова и Приштине и друга регионална питања Западног Балкана, Мирослав Лајчак.

Након вечере су на Инстаграму огласио предсједник Србије, Александар Вучић, пише Аваз.

– Хвала Борјани и Драгану на изузетном гостопримству. Заједно са предсједником Републике Српске, Милорадом Додиком, осјећамо се као код куће овдје у Мостару и припремамо се за Васкршњи сабор у мају – написао је Вучић на Инстаграм профилу, пише Блиц.

Подсјећамо, предсједник Србије, Александар Вучић, допутовао је данас у Мостар, првим летом Ер Србије на новој директној линији од Београда до тог града, и започео дводневну радну посјету БиХ. На мостарском аеродрому авион Ер Србије дочекан је воденим топовима и свечаном церемонијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана