Помоћник директора бањалучке школе новинарима поручио "пазите се ноћу"

ГС
Помоћник директора бањалучке школе новинарима поручио "пазите се ноћу"

БАЊАЛУКА - Помоћник директора Основне школе "Бранко Радичевић" у Бањалуци, наставник енглеског језика Дамир Вукелић запријетио је на „Фејсбуку“ новинарима да пазе како ходају по ноћи, и да их треба бити страх, пише „Српска Инфо“.

Испод једне од објава на овој друштвеној мрежи у којој је дата подршка након напада новинару „Српска Инфо“ и „Еуро Блица“ Николи Морачу и уреднику магазина „Бука“ Александру Трифуновићу, Вукелић је навео да постоје индиције да су новинари сами себи уништили ауто.

-Ако ћемо сумњичити некога, онда наприје треба провјерити Трифуновића гдје је био, јер ова козметичка оштећења само говоре у прилог томе да их је сам направио. А и да није, треба да буде срећан што се досад главе наносао - написао је Вукелић.

Извор: Портал "Српска Инфо"

Након тога како преноси портал „Српска Инфо“, упутио је директну пријетњу новинарима да би се требали забринути када ходају сами по ноћи.

-Да сам на твом мјесту, ја бих се прије забринуо да ходам ноћу (или чак дању) и што стално размишљам да ли ми је неко иза леђа. Докле год се ви тако осјећате, добро је - рекао је Дамир Вукелић, након чега је избрисао овај коментар.

Да је Вукелић помоћник директора ОШ "Бранко Радичевић" и наставник у истоименој школи, потврдио је и директор ове школе Синиша Рендић.

-Ради код нас. Четири сата је запослен као помоћник директора, а четири као наставник енглеског језика - рекао је Рендић за „Српска Инфо“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана