Павловић банка: Нема мјеста паници, новац клијената сигуран

Срна
Павловић банка: Нема мјеста паници, новац клијената сигуран

Бијељина - Управа Павловић банке у Бијељини поручила је својим клијентима да буду спокојни јер је банка ликвидна и финансијски апсолутно стабилна.

"Требало би да буде јасно свима да један кредит о којем се толико прича није, нити може бити упитан и пресудан за банку, али очигледно је да огроман утицај и заблуду узрокују политичке провокације и поједини медији наклоњени истим", оцјењује генерални директор Павловић банке Ружица Јанковић.

Као примјер за то наводи и информацију да је већински власник банке Слободан Павловић наводно био у двочасовном бјекству и каже да је то апсолутно нетачно.

"Лично сам била све вријеме са Павловићем који је од јутарњих часова био на телефонској комуникацији са истражним органима и кренуо свакако у Сарајево, у просторије SIPA, по договору", каже Јанковићева.

Она наводи да то могу потврдити челни људи SIPA и изражава жаљење што нису још јуче то учинили јер би се тиме смањио простор или избјегле непотребне спекулације.

"Ово је трећи или четврти пут за годину дана како се наши клијенти доводе у заблуду око пословања банке те вођени тиме долазе или упућују се у банку да подижу новац", наводи се у саопштењу Павловић банке.

Управа банке истиче да новац њихових клијената није ништа мање сигуран него у другим банкама које раде и дјелују на простору БиХ.

"Позивам наше цијењене клијенте да не насједају на нетачне и злонамјерне информације које свјесно или несвјесно имају за циљ да дестабилизују Павловић банку која је, опет истичем, финансијски стабилна", поручила је директор Павловић банке Ружица Јанковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана