Мандић: Говорићу о Додиковој посјети која је за дивљење

Срна
Мандић: Говорићу о Додиковој посјети која је за дивљење

ПОДГОРИЦА - Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић најавио је да ће у понедјељак, 4. марта, на колегијуму предсједника Скупштине говорити о недавној посјети Подгорици предсједника Републике Српске Милорада Додика која је, како је рекао, била за дивљење.

-Ако могу да сарађују бошњачке и хрватске странке и да заједно са Додиком врше власт у Сарајеву, не видим чему оволико повика - рекао је Мандић и нагласио да су Додика бирали грађани.

Он је истакао да као српски политичар из Црне Горе може бити ефикаснији у разговорима са Србијом и Републиком Српском.

Мандић је, говорећи о иницијативи за његову смјену, навео да има осјећај да Демократска партија социјалиста просто негдје тражи своју политику и, умјесто да покажу свој програм, баве се темама које су у супротности са ставовима о којима нон-стоп говоре када су са представницима западне заједнице.

-ада слушате и пратите видите да је то у директном сучељавању - истакао је Мандић.

Мандић је навео да је бивша власт константно говорила да је он био брана европским интеграцијама Црне Горе, а да се сада види нешто потпуно супротно.

-Промовишем мир, а сада када смо у позицији, треба позвати и њих да радимо заједно - рекао је Мандић вечерас за Прва ТВ за Црну Гору.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик је у уторак, 27. фебруара, посјетио Црну Гору гдје се састао са предсједником Скупштине Андријом Мандићем и подржао српску националну заједницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана