Карлсон долази у посјету Србији

GS
Foto: Novosti

Предсједница Владе Србије Ана Брнабић, која борави у Дубаију у УАЕ на Свјетском самиту Влада, изјавила је да је са америчким новинаром Такером Карлсоном разговарала о интервјуу који је урадио са руским предсједником Владимиром Путином, који је гледао цијели свијет.

Брнабићева је истакла да јој је Карлсон рекао да ће највјероватније посјетити Србију средином ове године.

- Свиђа му се наша земља и има посебно поштовање за предсједника Александра Вучића.

То је за "Новости" изјавила предсједница Владе Србије Ана Брнабић, која је на Самиту предсједника влада у Уједињеним Арапским Емиратима седела поред америчке новинарске звијезде која је у фокусу свјетске јавности послије интервјуа који је урадио са лидером Руске Федерације Владимиром Путином.

Брнабићева данас учествује на Свјетском самиту влада, а током свечаног отварања разговарала је и са америчким новинаром Такером Карлсоном, који је претходних неколико дана у жижи свјетске јавности. 

Премијерка ће такође учествовати на панелу “Будућност мобилности” у оквиру самита.

Идеја самита у Дубаију је да се окупе представници влада, међународних организација, лидери из државног сектора, као и приватног сектора из цијелог свијета и укључе у међународну сарадњу и омогуће идентификовање иновативних рјешења за будуће изазове, преносе Новости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана