Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори

СРНА
Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори

Српски генерал Ратко Младић, који се налази у хашком притвору, и даље је лошег здравственог стања, једва говори, а у међувремену је имао и додатне проблеме са аритмијама опасним по живот, рекао је његов син Дарко Младић.

- Разговарали смо са њим у уторак и четвртак, једва говори, доста је слаб. Боримо се да му не буде горе - рекао је Дарко.

Према његовим ријечима, након недавне посјете љекара из Бањалуке, генералу Младићу је нешто боља терапија, алу је у међувремену имао додатне проблеме са аритмијама које су опасне по живот, па је добио неку нову терапију, али не зна се коју.

- Види се да је све лошије и лошије... Једва може две речнице да састави, једва може да говори како треба... Није баш да не може да комуницира, али не може ни да прича. Тешко му је да говори, али говори - испричао је Дарко за Срну.

Он је навео да се генерал и врло отежано сам креће, а када га питају за храну увијек каже да је нешто јео, међутим приликом посјета примијете да је то доста слабо.

Бивши командант Војске Републике Српске служи у хашком притвору казну доживотног затвора. Генерала Младића, који је оперисан 8. јануара у холандској болници и уграђен му пејсмејкер, у фебруару је прегледао и тим љекара из Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана