Експлодирала плинска боца у локалу "Мала Станица" у Бањалуци ФОТО

Н. Т.
Експлодирала плинска боца у локалу "Мала Станица" у Бањалуци ФОТО

БАЊАЛУКА - Плинска боца исцурила је у кухињи локала "Мала Станица" у Тржном центру "Меркатор" у Бањалуци што је изазвало експлозију када се гас помијешао с ваздухом, али наводно није било пожара нити је неко озбиљније повријеђен, сазнаје "Глас Српске".

Очевидац је испричао да се чула експлозија и локал се напунио плином, а двије раднице које су биле у близини су  брзо истрчале напоље из кухиње и видјело се да су доживјеле велики шок.

- Било је ужасно. Још сам у шоку. Учинило ми се да је пукла  бомба и помислила сам да је у питању терористички напад. Људи су почели да трче и бјеже из локала. Раднице које су биле у кухињи плачу и не могу да се смире. Након неког времена када су схватили шта је било неки људи су помогли радницим у локалу - казала је једна Бањалучанка не желећи да јој помињемо име.

Незванично сазнајемо да се све десило када је радник који се бави одржавањем плинских боца покушао да замјени једну.

- Тада је дошло до цурења гаса који  се помијашао с ваздухом  па је та реакција изазвала експлозију, али није то била права експлозија гаса и није било пожара. Радник који је мијењао боцу је успио да се сагне на под и стави руке на главу, те није озбиљније повријеђен - казао је извор близак истрази.

Усљед цурења гаса кухиња локалу је оштећена.

На лице мјеста стигла ја полиција и више информација биће познато након што се обави увиђај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана