Додик: Уобичајене мјере одговорних структура власти

Срна
Додик: Уобичајене мјере одговорних структура власти

БАЊАЛУКА - Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је да је створена лоша атмосфера у коришћењу ресурса јавних набавки и да су подношење пријаве Окружном јавном тужилаштву Бањалука против предсједника ДНС-а Ненада Нешића и позив на саслушање у Министарство унутрашњих послова Републике Српске уобичајене мјере које предузимају одговорне структуре власти.

"Створила се лоша атмосфера у коришћењу ресурса јавних набавки и у том погледу се предузимају мјере које су уобичајене за одговорне структуре власти и ту нема никаквих проблема и нема ништа спорно. Тако ћемо се понашати и према кадру из СНСД-а", рекао је Додик, преноси РТРС.

Бивши в.д. директора "Путева Републике Српске" Ненад Нешић испитан је данас у својству осумњиченог у просторијама Управе криминалистичке полиције по наредби Окружног јавног тужилаштва Бањалука у оквиру истраге да је починио кривична дјела злоупотреба службеног положаја и неизвршење судске одлуке, сазнаје Срна.

Пријаву против Нешића, према незваничним сазнањима Срне, Окружном јавном тужилаштву Бањалука поднијела је Канцеларија за разматрање жалби БиХ у вези са поступком јавних набавки за заштиту и редовно одржавање регионалних и магистралних путева из области један.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана