Додик: Имаћемо одговор на понашање бошњачких политичара и њихових спонзора

Срна
Додик: Имаћемо одговор на понашање бошњачких политичара и њихових спонзора

Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да Бошњаци трајно руше сваку могућност да живе у БиХ са Србима и то показују гурајући резолуцију о Сребреници у Генералну скупштину УН, те нагласио да Српска зна свој пут и имаће одговор на овакво понашање бошњачких политичара и њихових спонзора са Запада.

"Ако неко упорно покушава да квалификује кривицу за један народ, а тражи да ми живимо с њима, то је апсурдно. Нема никаквог смисла, не води никаквом помирењу и не може ништа да значи", објавио је Додик на платформи "Икс".

Додик је подсјетио да је током седмице одржан састанак руководстава Српске и Србије у Београду на којем је предсједник Србије Александар Вучић обавијештен да су прекршене све процедуре на нивоу БиХ за покретање иницијативе за резолуцију о Сребреници.

"Боравио сам и у радној посјети Паризу, гдје сам разговарао с француским сенаторима, те представницима српске заједнице и Српске православне цркве. Након Париза, био сам и на Економском форуму у Делфима у Грчкој", навео је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана