Цвијановић: Наставити развој искрених и пријатељских односа са Кином

Срна
Цвијановић: Наставити развој искрених и пријатељских односа са Кином

БАНЈАЛУКА - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић у честитки поводом Националног дана Кине изразила је увјерење да ће и у наредном периоду бити настављено развијање отворених, искрених и пријатељских односа, као и различитих видова сарадње, на економском, културном и образовном плану.

Цвијановићева је упутила честитку предсједнику Кине Си Ђинпингу и амбасадору Кине у БиХ Ји Пингу.

“Поводом Националног дана Народне Републике Кине, задовољство ми је да Вама и кинеском народу упутим искрене честитке и најбоље жеље за даљи напредак, благостање и свеукупни просперитет Ваше земље и свих њених грађана”, навела је Цвијановићева.

Она је искористила и ову прилику да захвали за досадашњу сарадњу и изрази захвалност кинеском руководству и пријатељском народу Кине за помоћ и подршку у различитим сферама, коју пружају Републици Српској, саопштено је из кабинета предсједника Републике Српске.

“Увјерена сам да ћемо отворене, искрене и пријатељске односе, као и различите видове сарадње, на економском, културном и образовном плану, наставити развијати и у наредном периоду Уз најбоље жеље за Ваше добро здравље и личну срећу, као и мир и благостање кинеског народа, молим Вас да примите изразе мог дубоког поштовања”, истиче се у честитки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана