Амиџић у Требињу: На терену потврда да је СНСД водећа партија

Срна
Амиџић у Требињу: На терену потврда да је СНСД водећа партија

ТРЕБИЊЕ - Генерални секретар СНСД-а Срђан Амиџић изјавио је данас у Требињу да би велики број општинских одбора ове странке већ сада могао да прогласи изборну побједу, јер се на терену потврђује да је СНСД водећа партија и да људи препознају оно што је до сада урађено.

Амиџић је новинарима након састанка са требињским Градским одбором СНСД-а рекао да је СНСД политички феномен, са снагом и енергијом, те да ће бити настављен заједнички рад са општинским организацијама на остваривању изборне побједе.

Он је навео да су сада на пола пута када је ријеч о обиласку општинских и градских организација СНСД-а, те најавио да ће сваким наредним кругом посјета бити подизан ниво политичког активизма како би резултат у октобру одговарао ономе што је на терену, а то је убједљива побједа.

Амиџић је рекао да о могућим кандидатима треба да говоре општински одбори странке.

"Ми се бавимо само партијском организацијом, имамо одређени ниво стандардизације када је ријеч о општинским одборима, то је добро прихваћено од људи који се налазе у општинама", рекао је Амиџић.

Потпредсједник СНСД-а Мирослав Бојић рекао је новинарима да је СНСД најмобилнија, најквалитетнија и најмногобројнија странка у БиХ, што се свуда показује и навео да су до сада посјетили 31 локалну заједницу и страначки одбор, те поновио да су у многим локалним одборима спремни за побједу.

"Разговарали смо о јачању мјесних одбора, о активностима младих, жена, имамо много млађих људи од 25 до 40 година који се прикључују СНСД-у, који желе да изнесу своје идеје о напредовању странке, својих градова и општина, што нас радује", нагласио је Бојић.

Организациони секретар СНСД-а Игор Додик рекао је новинарима да је идеја да се наредних мјесеци константно обилазе општински и мјесни одбори и да буду доступни свима.

Он је истакао да су у СНСД-у опредијељени да се посвете сваком мјесном одбору, појединцу, страначком раду и да им буду на услузи.

"Очекујемо у много општинских одбора да већ сада имамо одличне резултате и да проглашавамо побједу", рекао је Додик.

Предјседник Градског одбора СНСД-а Требиње Лука Петровић рекао је новинарима да су чланови Извршног комитета СНСД-а упознати са обимом и радом градске организације СНСД-а у Требињу, наводећи да постоје 43 мјесна одбора, те активи младих, жена и пензионера.

Он је навео да ових дана комуницирају са члановима, симпатизерима и грађанима који желе да чују шта је урађено до сада и шта ће бити урађено у наредном периоду.

"Мишљења смо да имамо добар одзив, видимо да људи желе да чују, у медијима нисмо довољно презентовали ствари које смо радили и шта ћемо радити. Очито је да је потребно доћи до сваког човјека, да чује нашу намјеру, да Требиње и даље буде број један у региону. Мислимо да ћемо остварити сигурну побједу на предстојећим изборима у октобру, а до тада сигуран сам да ће сваки грађанин чути оно што желимо да урадимо", рекао је Петровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана