Вучић: БИА ће се бавити спорном фотографијом Ђорђа Микетића

Танјуг
Вучић: БИА ће се бавити спорном фотографијом Ђорђа Микетића

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће се Безбједносно информативна агенција бавити фотографијом која је наводно употребљена за "пријетњу" једном од кандидата опозиционе листе Ђорђу Микетићу.

"БИА ће се позабавити снимком, јер то није слика већ је направљена издвојено, речено ми је да је то скинуто са снимка, а тај снимак није направљен тајном камером, већ неком, како сам ја добио информацију из БИА, то је снимак направљен из близине. Он је неки свој кућни снимак употребио и он зна одлично ко га је снимао и мислим да ће БИА то показати", рекао је Вучић за ТВ Хепи.

Предсjедник је додао да је "он једна људска срамота" и да не може да говори о свему што зна. "Ја не могу да говорим о свему што знам, и срамота је како се понашају", рекао је Вучић.

На оптужбе да "БИА припрема доказе", Вучић је рекао да се не припремају никакви докази, и да постоје ствари о којима је срамота и да се говори.

"Постоје ствари које знамо, срамота да се о таквим стварима и говори, и то нема никакве везе ни са мушко - женским односима, ни са женско - женским ни мушко - мушким и другим односима. Ово што је покушао да подметне сам је снимао", рекао је Вучић.

Када је рijеч о кампањи која се, како је новинар рекао, "прљава кампања која се води против председника и која укључује његову породицу", Вучић је рекао да ти који је воде "живе у свом балону у ком је истина само оно што они саопште".

 "Брига их шта је реалност. Био је неки стручњак из Ниша у медијима пре неки дан, из бивше власти који је катанчио фабрике, Симоновић који каже да су они преговарали за три фабрике. Он је дошао у Ниш пре три године, а после шест, седам година наше власти ја сам преговарао за фабрике, од почетка до краја", рекао је предсjедник.

"Тешко да можете. Можда једног дана када будем ослобођен чувања свих тајни, а то је за три и по године кад прође мој мандат", напоменуо је Вучић. Председник је оценио да опозиција не жели Србију, већ да говоре о Србији и желе земљу која ће да буде сервилна и служи туђим интересима.

"Она земља у којој се они богате, а народ сиромаши. Данас упркос лошем наталитету и фертилитету и мање људи у земљи ми имамо 550.000 запослених више. То све говори. То је допринело путевима, болницама. У сваком граду за пола године или годину ћемо имати мамограф, то показује бригу о нашим мајкама, женама, ћеркама", рекао је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана