Послије шест мјесеци Душан Обреновић пуштен да се брани са слободе

Танјуг
Послије шест мјесеци Душан Обреновић пуштен да се брани са слободе

БЕОГРАД- Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић саопштио је данас да је Душан Обреновић, послије шест мјесеци, пуштен из затвора да се брани са слободе.

-Храбри младић Душан Обреновић данас је после шест месеци, уз кауцију, пуштен из затвора да се брани са слободе и управо се придружио својој сестри која га је жељно ишчекивала. Њихов загрљај за нас је највећа сатисфакција после свега што је Душан преживео - написао је Петковић на друштвеној мрежи X.

Адвокат Предраг Миљковић изјавио је да је Душан Обреновић пуштен на слободу и да му је мjера притвора замењена мjером јемства.

-Специјални суд је усвојио и донео решење којим се Душану Обреновићу мера притвора замењује мером јемства - рекао је Миљковић за Таnjуг. Он је додао да је Обреновић из затвора у Подујеву пуштен након шест мjесеци и да је стигао кући у Косовску Митровицу.

Обреновић је ухапшен у Звечану прије избијања нереда у Звечану 29. маја. По привођењу, припадници тзв. косовске полиције су га претукли, а након што му је одређен притвор, пребачен је у затвор у Подујеву.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана