Велики хит покојног Џеја иза себе крије тужну истину

GS
Велики хит покојног Џеја иза себе крије тужну истину

Покојни пјевач Џеј Рамадановски је велики дио дјетињства провео у поправном дому, међутим, није било познато да је управо у тој установи и настао један од његових највећих хитова „Недеља“ уз коју је касније и испраћен на вјечни починак.

Пјесма „Недеља“ је аутобиографска, објављена је 1991. године на албуму „Ко се с нама дружи“, а пјевач је једном приликом у медијима испричао све о њеном историјату и тужној прошлости у којој је настала.

- У то вријеме, кад смо радили Фута и ја, фалио нам је рефрен. За рефрен пјесме „Недеља“ сам крив ја, испричао сам Марини Туцаковић своју причу из поправног дома. Као клинац, кад сам био добар, давали су ми дозволу да идем кући, а уколико нисам, остајао сам у дому - рекао је он тада и додао:

- Та „Недеља“ говори о мени самом, када нисам добио дозволу да изађем, а Марина је за десет минута написала рефрен – говорио је искрено покојни пјевач, преноси Новости Магазин.

Подсјетимо, Џеј је преминуо 6. децембра 2020. године, а свијет је напустио баш у недjељу. Његова жеља је била да буде испраћен уз музику, па је двадесет виолина за посљедње збогом на гробљу засвирало поменуту пјесму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана