Франо Ласић: Довео сам серију "Династија" у Југославију

Танјуг
Foto: ГС

БЕОГРАД - Препознатљива звијезда Југословенске кинематографије Франо Ласић гост је нове епизоде видео серијала "Тањуг Рефлектор" у којој открива како је довео култну серију "Династија" у Југославију.

Познати глумац у најновијој верзији телевизијске приче о проблемима богатих индустријалаца оживљава адвоката Андрију Тодорића који брине о пословима Бранка Катића.

 "Јако ми је драго што снимамо ''Династију'' у Србији...Верујем да људи са великим уживањем гледају то што смо снимили...Мој лик који у серији оживљавам није превише компликован јер је реч о човеку који је због посла апсолутно запоставио приватни живот", казао је Ласић.

 Према његовим ријечима уз чувеног фотографа Јадрана Лазића најзаслужнији је за емитовање серије "Династија" у Југославији осамдесетих година прошлог века.

 "У то време студирао сам и радио у САД и са својим пословним партнером и пријатељом Јадраном Лазићем откупио права на емитовање ''Династије'' у ондашњој Југославији. Знао сам да ће серија бити популарна у Југославији јер су је у Америци буквално сви гледали", казао је Ласић.

Како каже посебно би га обрадовало када би ове године успео да организује традиционални децембраски концерт у београдском Дому омладине.

 "Људи су добро реаговали на моју замисао да хитове шесдесетих и седамдесетих година прошлог века изводимо у клапским аранжманима. Сви знају да ја нисам певач, али направили смо медитерански угођај после којег су многи прилазили и говорили како сам их на најлепши начин вратио у младост. Надам се да ћемо ове године успети да организујемо концерт, макар у ограниченом капацитету", истакао је Ласић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана