Објављен трејлер за другу сезону серије „Господар прстенова: Прстенови моћи” (ВИДЕО)

Б. П.
Foto: Prime

ЛОС АНЂЕЛЕС - Студио „Амазон” објавио је први трејлер за другу сезону серије „Господар прстенова: Прстенови моћи” која се на ову стриминг платформу враћа 29. августа.

Фанови Толиконовог свијета поново ће отићи у Средњу земљу у другој сезони, а радња ће, по свему судећи, наставити тамо где је пре двије године стала. 

Радњом смјештена хиљадама година прије догађаја из славних књига и филмова „Господар прстенова” и „Хобит”, она прати стварање “Прстенова моћи”, савеза између вилењака и људи, као и успона Саурона на власт. 

Иако трејлер траје мање од два минута, дјелује да ће се ова сезона концентрисати управо на Саурона чији је идентитет откривен на крају првог серијала. 

Чарли Викер, који тумачи улогу главног антагонисте, истакнут је и на постеру нове сезоне серије „Господар прстенова: Прстенови моћи”.

У емисији такође глуме Морфид Кларк као Галадријел, Роберт Арамајо као Елронд, Овејн Артур као принц Дурин, Бенџамин Вокер као Гил-галад и многи други. Прва сезона серије „Господар прстенова: Прстенови моћи” коштала је око 700 милиона долара, у шта су била укључен и права Толкинове заоставштине. 

Сезону од осам епизода пратило је преко 100 милиона гледалаца од премијере у септембру 2022. до децембра те године, и била је најгледанија у том периоду на “Амазон Прајм”, али су је пратиле јако подјељене критике и прави рат љубитеља Толкиновог дјела око поставеке серије, на друштвеним мрежама. 

И нови трејлер су дочекале бројне покуде фанова на рачун изгледа Саурона, уз акцент на његове перике, али је видео скупио преко 3 милиона прегледа за 24 часа. 

Видео прати и кратки филм са детаљима са снимањима и изјавама главних глумаца. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана