Познати криминалци ухапшени због бруталног покушаја убиства у Палама

ГС
Познати криминалци ухапшени због бруталног покушаја убиства у Палама

Милош Обрадов и Стефан Самарџија из Пала, познати криминалци, ухапшени су због сумње да су покушали да убију суграђанина кога су брутално претукли, ударајући га шакама, ногама, али и бетонском плочом!

У ПУ Источно Сарајево наводе да је претучени задобио повреде опасне по живот и хоспитализован је у Болници ”Србија” у Источном Сарајеву. Мотив сукоба се истражује, а незванично сазнајемо да је жртва претрпила веома тешке повреде будући да је ударан бетонском плочом, тешком око 30 килограма.

”М.О. и С.С. из Пала ухапшени су због сумње да су починили кривично дјело покушали убиства, тако што су физички напали лице и нанијели му повреде опасне по живот”, наводе у ПУ Источно Сарајево.

Додају да су увиђај на лицу мјеста извршили полицијски службеници у присуству дежурног јавног тужиоца  Окружног јавног тужилаштву Источно Сарајево.

”Након криминалистичке обраде осумњичени ће бити предати тужиоцу ОЈТ Источно Сарајево у даљу надлежност”, наводе у полицији.

Обрадов и Самарџија имају богат криминални досије и доводили су се у везу са планирањем убиства Дамира Остојића Шијана, који је изрешетан 5. септембра 2018. године у Бањалуци. Због тог случаја обојица су мјесецима били у притвору из којег су пуштени у недостатку доказа, а у међувремену је против њих обустављена истрага за тај злочин.

Обојица оперативно важе за чланове аутомафије са Пала, у истрази Шијановог убиства довођени у везу са крађом ”шкоде октавије” која је кориштена у убиству, те крађом регистарских ознака које су постављене на то возило. ”Октавија” је након злочина пронађео запаљено у селу Шешићи код Горње Пискавице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана