"Квантум" уловио четири осумњичена шверцера дроге из Бањалуке

Небојша Томашевић
"Квантум" уловио четири осумњичена шверцера дроге из Бањалуке

БАЊАЛУКА – Полиција је у акцији "Квантум" ухапсила четворицу Бањалучана Р.Б., П.П., С.М. и Ф.Ј. због сумње да су се бавили шверцом наркотицима, а том приликом код њих је пронађена марихуана и новац, потврђено је "Гласу Српске".

Незванично, ухапшени су Роберто Б. (23), син Емилија Балда, осумњиченог за убиство Славише Крунића, затим Петар П. (28), Саша М. (24) и Филип Ј. (25). Према, такође незваничним информацијама, они су путем друштвених мрежа и апликација договарали продају наркотика са конзументима.

Како је саопштено из Полиције акција је проведена од 11 до 13. априла када су претресене четири локације на подручју Бањалуке, а осумњиченима се на терет ставља неовлаштена производња и промет опојних дрога,

- Том приликом пронађено је  и одузето око 246 грама зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, двије дигиталне ваге. Нађени су и мобилни телефони, око 7 080 КМ, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела - наведено је у саопштењу.

A bag of dirt on a surfaceDescription automatically generated

Додаје се да су све мјере и радње предузете под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

- Након комплетирања и документовања предмета против лица Р.Б., П.П., С.М. и Ф.Ј. биће поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу - стоји у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана