Гости и власник локала оптужени због туче на прослави Осмог марта

Срна
Foto: Илустрација

МИЛИЋИ - Оптужница против Милоша Ј., власника угоститељског објекта у Милићима,  и његовог оца Драгослава Ј. због туче са гостима овог локала, Милорадом В. и Данијелом В., потврђена је од стране Основног суда у Власеници. 

Оптужени су су се потукли деветог марта 2022. око 2.30 часова у локалу „Кристал“ током прославе, а у тучи је кориштен и нож.

Локал смјештен у мјесту Дубнички Мост, налази се у власништву Милоша Ј., који је осумњичен да је физички напао Данијела В. тако што му је лијеву руку посјекао ножем, преносе Независне Новине.

Овим је направио посјекотину у дужини од око три центиметра у предјелу лијевог ручног зглоба. Послије тога, како стоји у оптужници, физички је напао и Милорада В., којег је такође посјекао оштрицом ножа у предјелу лијевог ребарног лука, направши тако посјекотину у дужини од око десет центиметара. Такође се додаје да је Милорад В. потом физички напао његовог оца Драгослава Ј. тако што га је ударио затвореном шаком у лијево око.

Након тога је Данијел В., испред тог угоститељског објекта, откинуо рукохват на улазним вратима и разбио стакло на десном крилу.

Како се додаје на овај начин оштетио је власника Милоша Ј. па га осим туче терете и да је оштетио туђу ствар.

Међутим, ту се сукоб није зауставио, јер су на истом мјесту Драгослав Ј. и Данијел В. физички напали један другог.

Драгослав Ј. је ударио Данијела В. шаком, а том приликом га је и огребао ноктима по челу, због чега је имао подлив лијевог чеоног дијела главе и огуљотину чела.

У међусобној макљажи, њега је Данијел В. оборио на тло усљед чега је задобио повреде у виду огуљотине десног лакта, промјера око 6 цм и огуљотине предње стране десног кољена, промјера 3-4 цм.

Дакле, Милоша Ј. терете да је више пута неког повриједио средством подобним за наношење повреда и нарушавање здравља.

За наношење повреда терете и остале актере туче, а Данијела В. и за оштећење инвентара.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана