Ево ко је ухапшен због крађе аутобуса у Омарској

ГС
Ево ко је ухапшен због крађе аутобуса у Омарској

ПРИЈЕДОР -  Приједорска полиција ухапсила је Д.Т. (28) из Омарске због сумње да је украо и оштетио аутобус фирме ”Рале турс” из Бањалуке.

АТВ наводи да се ради о вишеструком преступнику, склоном извршењу кривичних дјела, који је своју ”Баладу о Пишоњи и Жуги” окончао у Градини, након што се украденим аутобусом заглавио поред пута. Претходно је аутобусом ударио у стуб уличне расвјете и паркирани аутомобил, разбивши бочно стакло на аутобусу.

- Слободе је лишен Д.Т. из Омарске због сумње да је починио кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари- наводе у ПУ Приједор.

Полицији је јуче око 18.40 часова пријављено да је са паркинга бензинске пумпе у Омарској украден аутобус власништво превозника из Бањалуке.

-Интервенцијом полицијских службеника аутобус је пронађен на подручју мјеста Градина у Омарској, за чијим управљачем је био осумњичени Д.Т.  Криминалистичком обрадом утврђено је да је осумњичени починио кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари на начин да је са паркинг простора одвезао аутобус, при чему је оштетио и паркирани путнички аутомобил приватног власништва - наводе у полицији.

Додају да је у току рад на комплетирању предмета након чега ће против Д.Т. Окружном јавном тужилаштву Приједор бити достављен извјештај за почињено кривично дјело.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана