Бањалучанин пао са 800 грама марихуане

Н.Т.
Бањалучанин пао са 800 грама марихуане

БАЊАЛУКА - Полиција је ухапсила Д.Ђ. из Бањалуке због сумње да се бавио шверцом наркотицима, том приликом пронађено је око 800 грама марихуане.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, осумњичени је ухапшен јуче у оквиру оперативних активности усмјерених на спречавање злоупотребе опојних дрога. Наводе да  Д.Ђ. терете да је починио кривично дјело неовлашћена производња и промет опојних дрога.

- Приликом лишења слободе код Д.Ш. је пронађено око 4,40 грама зелене материје која асоцира на марихуану. На основу наредбе Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, извршен је претрес на једној локацији на подручју  Бањалуке и том приликом је пронађено и одузето око 796,47 грама зелене биљне материје која  изгледом асоцира на у дрогу марихуану. Нађена је  и дигитална вага – наводи се у саопштењу.

Додаје се да су све мјере и радње предузете под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука коме ће након комплетирања и документовања предмета против лица Д.Ђ. бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана