Возач погинуо, пјешак тешко повријеђен у саобраћајној несрећи у Источној Илиџи

Срна
Возач погинуо, пјешак тешко повријеђен у саобраћајној несрећи у Источној Илиџи

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Возач аутомобила "пежо" Б.М. је погинуо, а пјешак Ј.Е. тешко је повријеђен у саобраћајној несрећи која се догодила у опшини Источна Илиџа, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Несрећа се догодила у суботу, 1. августа, у Равногорској улици, у мјесту Доњи Которац, општина Источна Илиџа.

Повријеђени пјешак налази се у Болница "Србија" у Источном Сарајеву.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево, уз присуство тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

- На подручју које покрива Полицијска управа Источно Сарајево у суботу, 1. августа, догодиле су се три саобраћајне незгоде у којима су три лица теже повријеђена.

У саобраћајној незгоди која се догодила на локалном путу Крупац-Војковићи у општини Источна Илиџа тешко је повријеђен сувозач у путничком возилу "рено" чији су иницијали Н.Х, којем је љекарска помоћ указана у Болници "Србија".
У овој саобраћајној незгоди која се догодила у 16.45 часова учествовала су возила "рено", којим је управљало лице чији су иницијали А.Ж. из Новог Града и аутомобил "пасат" којим је управљало лице С.Ф. из Илиџе.

На магистралном путу Хан Пијесак-Соколац у Лубурић пољу, у суботу око 16 часова аутомобил "рено" слетио је с коловоза, при чему је тешко повријеђен возач чији су иницијали Д.Г.

Повријеђеном лицу је указана љекарска помоћ у Дому здравља Соколац, а потом је упућено у Болницу "Србија" у Источном Сарајеву.
На магистралном путу у мјесту Потоци, општина Пале, догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовала два путничка возила "фолксваген" којима су управљала лица чији су иницијали Њ.К. из Источног Старог Града и Р.К. из Пала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана