Туча након саобраћајне незгоде, два лица ухапшена

Срна
Foto: Илустрација

БИЈЕЉИНА - У Бијељини су се, након саобраћајне незгоде, потукла четири лица од којих су два ухапшена због вожње под дејством алкохола и посједовања ватреног оружја, саопштено је из бијељинске Полицијске управе.

Због изазивања саобраћајне незгоде и вожње под дејством алкохола ухапшенa је особа чији су иницијали Д.К, а алко-тестирањем је утврђено да је имало 2,08 промила алкохола у крви.

Приликом уочавања полицијске патроле особа чији су иницијали Ж.М. одбацило је од себе пиштољ који је пронађен и изузет са лица мјеста, а то лице је ухапшено.

О свему је обавијештен поступајући тужилац који је наредио да против овог лица буде достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Полицијска станица Бијељина један је синоћ у 19.35 часова добила пријаву да се у Улици српске војске у Бијељини догодила саобраћајна незгода и да је дошло до туче.

Полиција је изласком на лице мјеста утврдила да су у тучи учествовала лица из Бијељине чији су иницијали А.М, Љ.М, Д.К. и Ж.М.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана