Син осумњичен да је убио оца у Брчком, полиција трага за убицом

Срна, Српскаинфо
Син осумњичен да је убио оца у Брчком, полиција трага за убицом

БРЧКО - Далибор Јовичевић (34) осумњичен је да је у породичној кући у брчанском Новом насељу Брезово поље убио оца Славишу (63), сазнаје незванично Срна.

Портпарол Полиције Брчко дистрикта Џевида Хукичевић рекла је новинарима да је јуче примљена пријава, по којој поступају полицијски службеници под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта те да више информација о овом случају не може да каже.

Тужилаштво Брчко дистрикта саопштило је да интензивно спроводи истражне радње у вези са убиством у Брезовом Пољу.

У саопштењу се наводи да увиђајем на лицу мјеста непосредно руководи тужилац, да је наређена обдукција тијела, као и да се саслушавају могући свједоци и спроводе друге истражне радње о јучерашњем убиству.

Спровођење истраге се наставља у сарадњи са полицијом која трага за лицем чији је идентитет познат, а које се доводи у везу са овим убиством.

Срна незванично сазнаје да полиција трага за Далибором Јовичевићем, који се након што је пуцао у оца из аутоматског оружја, наоружан удаљио од куће у непознатом правцу.

Тијело несретног Јовичевића пронашла је бивша супруга.

Здравко Митровић, који живи у улици у којој је становала породица Јовичевић каже да су сви запрепаштени.

– Били су домаћини људи. Човјек се трудио, бори се као и сваки човјек. Није имао никакав конфликт ни са ким. Немам ништа ружно да кажем о њему. Сви смо запрепаштени – рекао је Митровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана