Саобраћајна несрећа код Модриче: Возач погинуо на мјесту, сувозач превезен у болницу

Ј. Са.
Саобраћајна несрећа код Модриче: Возач погинуо на мјесту, сувозач превезен у болницу

МОДРИЧА- Петар С. (25) из Крушковог Поља код Шамца погинуо је у саобраћајној несрећу након што је возилом слетио с коловоза, а потом ударио у дрво, сазнаје "Глас Српске".

Како сазнајемо, с њим у возилу "волво" био је и Александар М. (27) из истог мјеста. Повријеђеном сувозачу помоћ је пружена у Дому здравља Модрича, а потом у добојској болници "Свети апостол Лука".

Из Полицијске управе Довој саопштили су, наводећи иницијале да је до несреће дошло у суботу око пет часова иза поноћи у Милошевцу код Модриче.

- У овој саобраћајној несрећи П. С.  је смртно страдао, док је А. М. задобио тјелесне повреде- саопштено је из полиције, те додају да се увиђај извршили полицијски службеници Полицијске станице Модрича и о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој.

Извор близак истрази рекао је да није познат тачан урок саобраћајне несреће, али да се претпоставља да је у питању брза вожња.

- На том тијелу пута постоји нлага кривина. Они нису пратили ту кривину већ су наставили ићи право и потом су се забили у дрво-рекао еј извор близак истрази.

Према незваничним информацијама, Петру С. и Александру М. узет је узорак крви како би се утврдило да ли су били под дејством алкохола.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана