Претреси и хапшења у Бијељини и Угљевику због трговине дрогом: Полиција одузела новац и скупоцјене аутомобиле ФОТО

Н. Т.
Претреси и хапшења у Бијељини и Угљевику због трговине дрогом: Полиција одузела новац и скупоцјене аутомобиле ФОТО

БИЈЕЉИНА - Шест особа из Бијељине и Угљевика ухапшено је због сумње да су се бавили недозвољеном производњом и промета опојним дрогама, саопштила је полиција.

Незванично сазнајемо да су ухапшени  Златан и Бошко Ћук, Владан Какућа, Радослав, Жељко и Саво Симић.

Из Полицијске управе Бијељина, наводећи иницијале, саопштено је да их сумњичене да су починили кривична дјела неовлашћена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Златан и Бошко Ћук, али и Какућа су  познати полицији по бројним кривичним дјелима и више пута су хапшени. Златан Ћук је хапшен и на кокаинској журци у мају прошле године, на којој је ухапшено око 30 људи, међу којима и старлета Тијана Максимовић, звана Тијана Ајфон.

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова РС и Полицијске управе Бијељина под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, а по наредби Основног суда у Бијељини извршили су више претреса на подручју Бијељине и Угљевика, а у току је криминалистичка обрада ухапшених.

– Приликом претреса полицијски службеници су пронашли и одузели дигиталне ваге за прецизно мјерење, више скупоцјених возила, један мотоцикл „сузуки“, око 26.000 евра, већи број мобилних телефона, три ручне бомбе, два пиштоља и одређени број муниције, те одређени број документације која се доводи у везу са извршењем наведених кривичних дјела – наведено је у саопштењу полиције.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана