Преминула три дана након судара код Градишке

Срна
Преминула три дана након судара код Градишке

ГРАДИШКА - Моја мајка Мила Бијелић (54), која је у недјељу тешко повријеђена у саобраћајној несрећи у Новој Тополи, код Градишке, преминула је у сриједу, рекла је за “Независне” Андреа Бијелић, кћерка настрадале.

Њена мајка тешко је повријеђена када ју је, док се бициклом кретала регионалним путним правцем Нова Топола - Чатрња, ударило теретно возило ситроен, којим је управљао Александар Суботић (28) из Ламинаца ког Градишке.

“Моја мајка је у недјељу упућена у Универзитетски клинички центар (УКЦ) РС у Бањалуку, а у сриједу је преминула. Задња вијест у јавности је била да је она тешко повријеђена, па сам хтјела да се настави ова прича, с обзиром на то да ју је ударио младић који је тада имао око 1,3 г/кг алкохола у крви”, испричала је Бијелићева. Према њеним ријечима, док је њена мајка ишла бициклом, возило јој је стигло иза леђа и дошло је до удеса.

“Била је велика брзина, а ја још нисам добила информацију колика тачно, док не буде вјештачење”, рекла је Бијелићева.

Према њеним ријечима, младић који је усмртио њену мајку није у притвору, али након несреће није контактирао породицу.

“Тај младић ме није звао, није се интерсовао за њено стање, а није ми упућено ни саучешће након што је моја мајка преминула”, рекла је Бијелићева, истичући да се ради о сину локалног политичара из Градишке.

Подсјећамо, Бијелићева је након несреће била смјештена у УКЦ РС у Клинику за анестезију и интезивно лијечење. Задобила је тешку повреду главе и грудног коша и била је прикључена на апарате на механичку вентилацију, али је нажалост подлегла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана