Пљачка у центру Бања Луке: Уперили му пиштољ у главу и украли 20.000 КМ

Српскаинфо
Пљачка у центру Бања Луке: Уперили му пиштољ у главу и украли 20.000 КМ

БАЊАЉЛУКА - Полиција трага за двојицом разбојника који су опљачкали радника једног приватног предузећа у строгом центру Бања Луке и украли му 20.000 марака.

Према ријечима извора из полиције, наоружани и маскирани разбојници опљачкали су радника испред улаза у банку у улици Милана Тепића.

- Разбојници су се довезли мотором пред банку и сачекали да радник изађе из службеног возила. У тренутку када је човјек изашао из "кедија", разбојници су уперили оружје у њега. Затим је један од разбојника репетирао пиштољ у главу раднику након чега је он спустио обје торбе на земљу - испричао је извор из бањалучке полиције.

У тренутку када је радник видио да разбојници спуштају оружје зграбио је једну торбу и утрчао у банку, док су разбојници сјели на мотор и побјегли.

- Полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука, поступили су по пријави да је дана 27. јануара око 17 сати у Бањој Луци у улици Милана Тепића, од стране два непозната, наоружана и маскирана лица извршено кривично дјело разбојништво, над радником приватног предузећа - саопштено је из ПУ Бања Лука.

У саопштењу се додаје да ће материјална штета причињена кривичним дјелом бити накнадно утврђена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана