Пала врата и усмртила младића из Источног Сарајева који их је поправљао

faktor.ba
Пала врата и усмртила младића из Источног Сарајева који их је поправљао

Двадесетдеветогодишњи Н. Т. из Источног Сарајева погинуо је јуче у сарајевском насељу Азићи, када су на њега пала тешка роло-врата која је поправљао.

Несрећа се догодила у 16.25 часова, у просторијама хуманитарног удружења Помози.ба у овом насељу. 

Смрт 29-годишњака констатовала је екипа Завода за хитну медицинску помоћ, која је одмах по пријави несреће изашла на мјесто догађаја.

- Увиђај су обавили дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, овлаштени судски вјештаци медицинске струке и заштите на раду, те инспектор заштите на раду Кантона Сарајево. Тијело преминулог је возилом КЈКП "Покоп" превезено у просектуру Баре. Полицијски службеници настављају даљи рад на документовању наведеног догађаја - саопћено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Из удружења Помози.ба за Фактор су кратко казали тек да могу потврдити да се десио несретан случај у којем је страдала једна особа.

- С обзиром на то да је истрага у току, за сада не можемо давати никакве изјаве и информације. Дубоко смо потресени овим случајем и упућујемо искрено саучешће породици настрадалог. Званично саопћење ћемо послати након што се оконча истрага - рекла је за Фактор Маја Арсланагић, портпарол ове хуманитарне организације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана