Неда Милојевић угушена сунђером, убоде могла преживјети: Обдукција открила нове детаље злочина у Приједору

Небојша Томашевић
Неда Милојевић угушена сунђером, убоде могла преживјети: Обдукција открила нове детаље злочина у Приједору

ПРИЈЕДОР – Приједорчанка Неда Милојевић (39), за чије убиство осумњичен њен бивши партнер Жарко Зорић (44), угушена је сунђером који јој је убица угурао у ждријело и то је главни узрок смрти, потврђено је „Гласу Српске“.

Како нам је рекао извор близак истрази, обдукција је показала да би, да није било тога, она преживјела убодне ране. Утврђено је да је избодена по глави и врату и укупно је убодена 10 пута.

Зорићу је након саслушавања поступајући тужилац Окружног тужилаштва у Приједору предложио одређивање једномјесечног притвора,  а Окружни суд у овом граду је, незванично сазнајемо, овај приједлог прихватио.

Зорић је осумњичен да је 20. јануара у јутарњим часовима, након свађе, Милојевићеву избо ножем у њеном стану, а затим подметнуо пожар како би прикрио трагове злочина. Ватру су угасили приједорски ватрогасци.

Осим за убиство, Зорића терете и за изазивање опште опасности. Извор близак истрази је казао да је полиција пронашла два ножа за које се претпоставља да су кориштена при извршењу злочина.

- Још увијек није  утврђено да  ли убо тим ножевима или нечим другим. То ће бити познато након што се обаве неопходна вјештачења - рекао је наш извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана