Изгорјела кућа у Поткозарју, нема повријеђених

Srna
Изгорјела кућа у Поткозарју, нема повријеђених

БАЊАЛУКА - У мјесту Поткозарје, засеок Пезић Поље, у пожару је изгорјела кућа у власништву лица чији су иницијали М.И, а повријеђних лица није било, саопштено је из Полицијске управе Бањалуке.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука јуче су извршили увиђај и утврдили да се у моменту пожара у кући није нико налазио. Пожар је изазвало паљење ниске траве у близини објекта.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се предузму све мјере и радње с циљем утврђивања кривичне одговорности.

Приликом пожара изгорјела је кровна конструкција куће, унутрашњост, те спољна столарија и наступила је материјална штета, која ће накнадно бити утврђена.

Пожар је локализовала Ватрогасна јединица града Бањалука.

У саопштењу се наводи да је синоћ око 20.40 часова у Улици цара Лазара у Бањалуци непознато наоружано и маскирано лице извршило кривично дјело разбојништво над радницом спортске кладионице.

Материјална штета причињена кривичним дјелом износи око 1.020 КМ.

Из Полицијске управе Бањалука наводе да је извршен увиђај, те да полиција предузима оперативне и истражне радње с циљем расвјетљавања кривичног дјела и откривања извршиоца.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана