Ећиму притвор због туче, саучесници испитани у полицији

Н. Т.
Ећиму притвор због туче, саучесници испитани у полицији

БАЊАЛУКА - Милош Ећим (23) из Бањалуке завршио је иза решетака због сумње да је учествовао у тучи у локалу "Стара Ада" у Бањалуци, у којој је повријеђен Дарко Б. (38) и тешко повријеђен Игор Ч. из Бањалуке, сазнаје "Глас Српске".

Ећиму је једномјесечни притвор одредио Основни суд у Бањалуци на приједлог Окружног тужилаштва, које га терети за наношење тешке тјелесне повреде и тјелесне повреде. У Основном суду су рекли да је на одлуку о притвору уложена жалба, о којој ће одлучити кривично вијеће. Истакли су да му је притвор одређен због бојазни да ће утицати на свједоке и доказе те да ће поновити кривично дјело.

- Осумњичени је у ноћи између 15. и 16. новембра, око три часа, у угоститељском објекту "Стара Ада", у улици Ада, док је био у друштву Б. Л., Н. П., Н. З., Б. Б. и других непознатих лица, након вербалног сукоба нанио тешку тјелесну повреду И. Ч. те повреду Д. Б. - саопштило је тужилаштво.

Сазнајемо да су заједно са Ећимом били Бојан Л., Бојан Б., Немања З. и Небојша П. И они су ухапшени и испитани у полицији. ПУ Бањалука, наводећи иницијале, саопштио је да ће против њих бити поднесен извјештај тужилаштву због учешћа у тучи. Повријеђени Игор Ч. је смјештен у УКЦ РС. Из ове установе саопштено је да је задобио тешке повреде главе и прелом костију лица.

Милош Ећим је син некадашњег другог човјека Државне безбједности Републике Српске Љубана Ећима. Милош је познат полицији због сличних кривичних дјела. У децембру 2018. са сином пјевачице Светлане Ражнатовић, Вељком Ражнатовићем те Немањом Ђурићем осуђен је на новчану казну због насилничког понашања и туче у којој је 2017. повријеђен Петар Золак, код хотела "Сан" у Лакташима.

Н. Т.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана