Добој: Управљао возилом са 2,53 промила алкохола у крви

Srna
Добој: Управљао возилом са 2,53 промила алкохола у крви

ДОБОЈ - Полиција из Брода лишила је слободе возача из те општине чији су иницијали З.Д, код којег су утврђена 2,53 промила алкохола у крви, саопштено је из добојске Полицијске управе. Ово лице је ухапшено јуче.

 

 

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Добој евидентирана су три кривична дјела и једна саобраћајна незгода.

 

 Службеници Полицијске управе Добој су од почетка године, због фалсификовања броја шасије, одузели 11 путничких аутомобила на подручју тог града, као и општина Дервента, Модрича, Брод, Петрово, Теслић, те Станари, саопштено је из ове управе.

Из полиције наводе да је ријеч о моделима "опел корса", "пасат", "мерцедес", "сеат", "голф четири", "ауди А-три", "џип чироки" и "бе-ем-ве". Службеници Сектора криминалистичке полиције добојске Полицијске управе јуче су на основу наредбе Основног суда Добој извршили претрес куће и помоћних објеката у власништву лица са подручја овог града чији су иницијали А.Г. и том приликом је пронађен и одузет аутомобил "бе-ем-ве" са припадајућом документацијом и кључевима.

Полицијски службеници добојске Управе настављају да предузимају појачане мјере и активности на расвјетљавању и документовању кривичних дјела фалсификовање исправе и навођење на овјеравање неистинитог садржаја, а о свему је обавијештено надлежно тужилаштво, наводи се у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана