Детаљи монструозног убиства у Бањалуци: Нападач трчао за младићем те га ножем избо више пута

Н.Т.
Foto: ATV

БАЊАЛУКА - Убиство младића Аријела Б. (28) снимиле су камере видео надзора и на снимцима се види да нападач трчи за жртвом преко улице те га сустиже, убада ножем с леђа и обара, потврђено је "Гласу Српске".

На снимцима се види да је нападач затим пришао младићу који је лежао те га убо неколико пута ножем снажним замасима. Након тога је  побјегао, а жртва је остала да лежи.

Овај злочин десио се око 19 часова у близини "Нестро пумпе" и Тржног центра "Меркатор". Према незваничним информацијама свему је претходила свађа.

Полиција је у потрази за нападачем који је побјегао потпуно блокирала и затворила раскрсницу између Алеје Светог Саве и Булевара Српске војске.

У потрагу је укључен већи број полицијских патрола као и Јединица Жандармерије, која претражује улице око "Мерцатора", али и врши рације у неколико бањалучких кафића. Инспектори су у потрази за осумњиченим за убиство ушли и у дворану "Борик" гдје се прати утакмица Србија - Швицарска.

Из Полицијске управе Бањалука раније саопштено да је полицији око 19.40 часова  радник бензинске пумпе пријавио да се иза објекта налази лице које не даје знакове живота.

- Полицијски службеници су изашли  на лице мјеста потврдили наводе пријаве. Предузимају се мјере и радње у циљу утврђивања свих чињеница и околоности и вези са наведеном пријавом - рекли су у полицији не наводећи детаље.

 

Н.Т.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана