Апел грађанима да не насједају на услуге црне магије

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

ПРИЈЕДОР - Полицијска управа Приједор ове године добила је више пријава да су грађани били мета превараната и да су довођењем у заблуду непознатим лицима исплаћивали новац као накнаду за обећане услуге, између осталог, и скидање црне магије, саопштено је данас из ове управе.

"У овом мјесецу Полицијској управи обратило се лице из Приједора које је пријавило да је непознатој особи у Дервенти предало торбу са 13.000 КМ за обећану услугу скидања црне магије", наводи се у саопштењу.

Из полиције појашњавају да непозната лица, у намјери стицања противправне имовинске користи, лажним приказивањем или прикривањм чињеница доводе грађане у заблуду, наводећи их да плате одређене износе, обећавајући им помоћ у рјешавању здравствених проблема или скидање црне магије.

"Апелујемо да грађани буду опрезни и да не дају новац непознатим лицима, да не насједају на лажна обећања пружања помоћи или услуга скидања црне магије, а случају да буду мете оваквих преварних радњи да се обрате најближој полицијској станици или их пријаве позивом на бесплатан број 122", истиче се у саопштењу.

Из Полицијске управе Приједор додају да поступају по свим пријавама и предузимају потребне мјере и радње с циљем утврђивања идентитета извршилаца и расвјетљавања пријављених кривичних дјела превара. 

 

1

       

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана