Уживајте уз богат садржај Опен ИПТВ-ја

m:tel
Уживајте уз богат садржај Опен ИПТВ-ја

Телевизијски канал HBO 3 наставља мегапопуларни серијал "Тајни живот Мерилин Монро". 2. дио можете погледати 30.10.2016. у 22.25 часова.

Кели Гарнер глуми легендарну Мерилин Монро у мини-серији пуној строго чуваних тајни. Сузан Сарандон глуми Мерилинину највећу тајну, мајку Гледис, која је много времена провела у болници за психијатријске болести. „Тајни живот Мерилин Монро" почиње портретом младе Норме Џин Мортенсон док са расијаном мајком живи без пажње и љубави. Упркос свему, Норма Џин је стасала у забавну, паметну и амбициозну жену, која је убрзо постала симбол једног доба. Док је њена слава расла, сва три брака су се распала прилично јавно, укључујући везу са Џоом Димађом и Артуром Милером. Док Мерилин брине о мајци, излуђује је њена опсједнутост предсједником Џоном Ф. Кенедијем …

Ексклузивну премијеру филма "Мост шпијуна" можете погледати у понедјељак, 31.отобра 2016. године у 13.55 часова на ТV HBO.
Драматични трилер чија се радња дешава у позадини низа историјских догађаја, „Мост шпијуна" говори о Џејмсу Доновану (Том Хенкс), бруклинском адвокату који бива увучен у сам центар Хладног рата кад га ЦИА пошаље на готово немогућу преговарачку мисију да договори пуштање заробљеног америчког пилота. Висок ризик и неизвјесност покрећу причу инспирисану истинитим догађајима који истичу у први план човјека који је ризиковао све и живописно оживљавају његово лично путовање. „Мост шпијуна" је режирао Стивен Спилберг, а сценарио су написали Мет Чарман и Итан и Џоел Коен.

Већ смо навикли да нас ТВ канал National Geographic Channel готово свакодневно изненади новим премијерама у свом пребогатом телевизијском опусу. Овај пут препоручујемо премијеру серије "Ја сам бунтовник" која је на програму у четвртак, 3. новембра у 21.55 часова.
"Ја сам бунтовник" је документарна серија о непознатим, али ипак и људима који су доносили промјене, доказавши да се до промјена може доћи само кршењем правила. Четири лика, четири периода, четири свијета: први фотограф мјеста злочина у Њујорку Виџи разоткрива организовани криминал у јеку гангстерских ратова током прохибиције. Његове фотографије мијењају начин на који се полиција бори против криминала. Геније за хемију Александар Шулгин сам је направио лабораторију у којој је створио 250 психоделичних дрога, међу којима је и револуционарни лијек за психотерапију под именом МДМА. Али кад је МДМА изашао из његове лабораторије и завршио на улици као дрога "екстази", Шулгин је започео рат против Агенције за наркотике не би ли заштитио свој највећи изум. Данас је МДМА највећа нада љекара за лијечење посттрауматског стресног поремећаја. Кевин Митник је први хакер који је осамдесетих доспио на насловне странице. Користио је своје "друштвене технике" у игри мачке и миша са ФБИ. Послије хапшења, Митник је почео да помаже влади у бољем разумијевању компјутерске безбједности, а хаковање је претворио у каријеру. Ове приче изгледају различите, али имају нешто заједничко: људи који су споља постали значајни у подземљу. Из тог мрака изродила се свјетлост водиља ка промјенама. Седам епизода у трајању од 60 минута само на National Geographic каналу.

"Велика пустош", назив је документарног филма чију премијеру свакакао треба погледати на ТV HBO 2, у петак, 4.11.2016. у 21.55 часова. „Велика пустош" је вишеструко награђивано документарно остварење које преноси инспиративну повратничку причу о шампиону у тркама псећих санки, Лансу Макију. Кривудајући кроз више од хиљаду километара арктичке најсуровије дивљине, трка је једна од најпоноснијих аљаских традиција, и Ланс Маки је њен највећи шампион. Тркање псећих санки је већ генерацијама дубоко укоријењено у његовој породици. Он је човјек који се борио са бескућништвом, зависношћу и раком, али се увијек враћао санкама.

За више информација о актуелној Опен понуди и другим Опен ИПТВ садржајима посјетите страницу опен.мтел.ба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана