У четвртак манифестација “Тате играју за дјецу”

Срна
Foto: Г.С.

БИЈЕЉИНА - Хуманитарно-ревијална манифестација “Тате играју за дјецу” биће одржана у Бијељини у четвртак, 29. фебруара, с циљем промоције спорта и здравог начина живота, а сав приход од улазница биће уплаћен на рачун Дневног центра за дјецу са потешкоћама у развоју.

Директор Вртића “Чика Јова Змај” Славиша Вујановић рекао је да је цијена улазнице симболична - три КМ, а уплатом прикупљеног новца Дневном центру за дјецу са потешкоћама у развоју желе да скрену пажњу јавности на положај те дјеце.

Директор Вртића “Драган и Зоран” Горан Гашић рекао је да ће од 19.00 до 19.30 часова бити одржан полигон спретности “Ми смо спортисти”, те да ће учествовати дјеца из старијих група из оба вртића.

Након тога ће дјевојчице из старијих група из оба вртића извести плесну тачку “Плесом до здравља”, а од 19.30 до 20.30 часова биће одиграна фудбалска утакмица очева, саопштено је из Градске управе Бијељина.

Љубиша Станишић из градског Одјељења за друштвене дјелатности рекао је да ће Градска управа финансијски подржати ову и сличне манифестације јер је крајњи циљ промоција хуманости, предшколског образовања, породице.

Професор Небојша Митровић са Педагошког факултета у Бијељини рекао је да је циљ овог догађаја промовисање здравих породичних вриједности, те указао и на проблем гојазности, док је спортска активност један од начина за његово рјешавање.

Хуманитарно-ревијална манифестација “Тате играју за дјецу” биће одржана у четвртак у спортској сали бијељинске Гимназије у 19.00 часова.

Организатори овог догађаја су вртићи “Чика Јова Змај” и “Драган и Зоран”, а покровитељ догађаја је град Бијељина.

i

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана